Una Paloma Blanca - Language School

UPB x KIDS

Una Paloma Blanca talenschool presenteert:

Vanaf nu ook leuke taallessen voor kinderen vanaf 6 tot en met 12 jaar oud!

Met ons nieuwe programma krijgen de jongsten de mogelijkheid om een nieuwe taal in een leuke en creatieve omgeving te leren.

Wij gaan van start met speciaal ontworpen taalkampen voor in de schoolvakanties en doordeweekse groepstaallessen na de schooltijd. Wij beginnen in augustus met Engelse taallessen. Kinderen zullen leren tijdens het spelen en het uitvoeren van creatieve activiteiten waarbij de ouders verzekerd zijn van een goed voorbereid programma, zoals onze cursisten gewend zijn van Una Paloma Blanca.

Waarom zouden alléén de volwassenen van het leuke taalonderwijs mogen genieten?

Als je vragen hebt of geïnteresseerd bent in het ontvangen van meer informatie, gebruik het onderstaande contactformulier of schrijf ons een e-mail naar info@unapalomablanca.com

Nieuwe groepen beginnen eind januari! Een pakket van 16 uur voor slechts € 10,- per kind per uur.

Check ook de vakantie bootcamps!

INTERESTED?

Mascot Well done

6 steps

How the UPB experience works


1. check

Check onze website voor al onze cursussen en vind er een die past bij jouw niveau, doelen en behoeftes.


2. informeer

Informeer ons administratie team over je huidige niveau, in welke cursus je geïnteresseerd bent en eventuele vragen die je nog hebt. Zij helpen je graag met het verkrijgen van alle informatie die je nodig hebt.


3. registreer

Nadat je akkoord bent gegaan met ons voorstel, schrijven wij je in voor de door jou gekozen taalcursus. Je bent nu officieel ingeschreven!


4. participeer!

In de leuke, interactieve en creatieve taallessen zullen onze ervaren docenten jouw taalvaardigheid naar een hoger niveau brengen!


5. voltooi

Yes! Je bent klaar met je cursus. Gefeliciteerd! Na het afronden van je cursus bij Una Paloma Blanca overhandigen we je graag het certificaat van deelname.


6. doorgaan!

Ben je nog niet klaar om te stoppen met leren? Wil je je taalvaardigheden naar het volgende niveau brengen? Topper. Una Paloma Blanca helpt je graag verder met je studie.