Keurmerk

Una Paloma Blanca is met trots gecertificeerd door het CKRBO voor onze allround efficiëntie, transparantie en toewijding om u de beste taal cursussen aan te bieden die er zijn.

Wat houdt dit in?

Onze gecertificeerde en professionele docenten zijn gekwalificeerd en staan klaar om u van dienst te zijn met de hoogste standaard van taaltrainingen. Met trots kiezen wij de beste leraren uit om onze snelle, leuke en efficiënte methode tot leven te brengen.

De kern voor alles wat met Una Paloma Blanca te maken heeft is onze website. Alle informatie die u over ons, onze school, leraren en cursussen nodig heeft kunt u hier vinden. Elke dag werken we onze taal cursussen bij en actualiseren we de informatie over de gebeurtenissen op onze school.

We zijn actief op meerdere social media platforms, waardoor je inzicht krijgt in wie we zijn. Via deze kanalen delen we al onze hoogtepunten met u.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om contact met ons op te nemen. U kunt ons door direct een bericht te sturen via onze website, social media kanalen, door ons te bellen of langs te komen.

Onze deuren staan op beide locaties, Rotterdam en Eindhoven, altijd open om het met onze vriendelijke managers over cursussen, leraren en de werkwijze te praten. Dit kan zowel in het Nederlands als in het Engels.

Una paloma Blanca is zoals gewoonlijk toegewijd om u op de hoogte te houden en u te introduceren aan de nieuwe voorwaarden, beschikbaar in Nederlands en Engels.